Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
/ Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чурсін В. Ю. 144.000 До наказу (к) 144
  • Співбесіда: 144
  • РК: 1.07
done_all
2 Куторай С. П. 137.000 До наказу (к) 137
  • Співбесіда: 137
  • РК: 1.07
done