Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
/ Інноваційні технології та організація громадського харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пурський І. І. 155.000 До наказу (к) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.07
done_all
2 Суходольська Г. І. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
3 Ліхачов В. В. 154.000 Допущено 154
  • Співбесіда: 154
  • РК: 1.07
4 Куліш О. М. 153.000 Допущено 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.07