Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
/ Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ступа Р. В. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
2 Красковська Ю. М. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
3 Коврижко М. О. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.04
4 Костюк В. В. 0.000 Відмова