Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пухова С. В. Пр. 1 (К) 134.650 До наказу (к) 145 121 142
  • Українська мова: 145
  • Математика: 121
  • Історія України: 142
done_all
2 Омельчук А. В. Пр. 8 (К) 137.450 Рекомендовано (к) 143 131 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 131
  • Історія України: 140
3 Олексюк Х. Ю. Пр. 7 (К) 129.450 Рекомендовано (к) 152 100 145
  • Українська мова: 152
  • Математика: 100
  • Іноземна мова: 145
4 Іванишин А. Р. Пр. 6 (К) 135.889 Деактивовано (зарах. на б) 143 123 138 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 123
  • Історія України: 138
  • Географія: 142