J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 1
- Оригіналів: 2
- Рекомендовано всього: 9
- Рекомендован на контракт: 9
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 341-7886987 С. О. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 159.519 | До наказу (б) |
175 149 154 160
|
Квота-2 | done_all |
2 | 2 341-7864315 А. В. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 141.741 | Рекомендовано (к) |
149 134 138 146
|
Квота-2 | — |
3 | 3 Головата А. В. Пр. 9 (Б) | 9 (Б) | 151.148 | Рекомендовано (к) |
154 143 145 162
|
— | — |
4 | 4 Хмеленко Є. Л. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 148.269 | Рекомендовано (к) |
165 140 166 150
|
— | — |
5 | 5 Булат Є. Р. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 139.100 | Рекомендовано (к) |
148 137 130
|
— | — |
6 | 6 Сівко К. А. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 136.500 | Рекомендовано (к) |
175 108 149 143
|
— | — |
7 | 7 Остафійчук І. Р. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 134.115 | Рекомендовано (к) |
152 131 141 134
|
— | — |
8 | 8 Семчук Л. В. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 132.037 | Рекомендовано (к) |
149 115 130 136
|
— | — |
9 | 9 Харченко І. О. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 130.650 | Рекомендовано (к) |
125 131 138
|
— | done_all |
10 | 10 Кобринська А. Ю. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 124.731 | Рекомендовано (к) |
149 100 132 148
|
— | — |
11 | 11 Грім Л. Я. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 144.889 | Деактивовано (зарах. на б) |
156 123 160 148
|
— | — |
12 | 12 Шпига М. О. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 143.500 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 150 146 153
|
— | — |
13 | 13 Шпига М. О. Пр. 9 (К) | 9 (К) | 143.500 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 150 146 153
|
— | — |
14 | 14 Басараб Л. М. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 142.474 | Деактивовано (зарах. на б) |
149 134 148
|
— | — |
15 | 15 Хльоупек Д. С. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 118.900 | Деактивовано (зарах. на б) |
136 107 114
|
— | — |