Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІБХБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.8
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Якість та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кучерко В. А. Пр. 1 (Б) 141.576 До наказу (б) 140 134 149
  • Українська мова: 140
  • Математика: 134
  • Історія України: 149
  • ГК: 1.02
done_all
2 Чумак Д. В. Пр. 6 (К) 129.714 Рекомендовано (к) 140 108 130 149
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 130
  • Біологія: 149
3 Бечка А. Р. Пр. 3 (К) 127.154 Рекомендовано (к) 140 137 138 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Історія України: 138
  • Українська література: 136
4 Палій Т. В. Пр. 2 (Б) 139.536 Деактивовано (зарах. на б) 154 126 138
  • Українська мова: 154
  • Математика: 126
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
5 Бечка А. Р. Пр. 2 (Б) 129.697 Відмова 140 137 138 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Історія України: 138
  • Українська література: 136
  • ГК: 1.02