Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 10
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хом`як А. А. 145.000 До наказу (к) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
2 Лук`яненко А. В. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
3 Чубей А. І. 135.000 До наказу (к) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
4 Бучма С. А. 130.000 До наказу (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
5 Хомишин С. В. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Співбесіда: 155
6 Лаврін М. П. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
7 Пінчук Д. М. 125.000 Рекомендовано (к) 125
  • Співбесіда: 125
8 Русин В. М. 0.000 Відмова
9 Душко І. М. 0.000 Відмова
10 Рісна М. В. 0.000 Відмова