Зачекайте...

G13 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 1.4
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бурдейна Д. А. 131.000 До наказу (б) 131
  • Співбесіда: 131
Співбесіда
done_all
2 Мельниченко Н. М. 161.000 До наказу (б) 161
  • Співбесіда: 161
Співбесіда
done_all
3 Талибов М. Р. 175.000 До наказу (б) 175
  • Співбесіда: 175
done_all
4 Чекурда Б. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
5 Коврігіна К. Д. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
done_all
6 Іваниця Є. О. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
7 Рожко С. В. 143.000 До наказу (б) 143
  • Співбесіда: 143
done_all
8 Соловйова С. А. 141.000 До наказу (б) 141
  • Співбесіда: 141
done_all
9 Присяжнюк А. А. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
10 Волков М. М. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
11 Бровчак А. В. 134.000 Відмова 134
  • Співбесіда: 134
12 Ткачук О. А. 132.000 Відмова 132
  • Співбесіда: 132
13 Мякушка К. О. 131.000 Відмова 131
  • Співбесіда: 131
14 Горбулько О. В. 130.000 Відмова 130
  • Співбесіда: 130