Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 14 • К 14
Заяв 7
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Литвиненко В. О. 166.000 Рекомендовано (к) 152 100 130 149
  • Українська мова: 152
  • Математика: 100
  • Історія України: 130
  • Біологія: 149
2 Димид Л. І. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Співбесіда: 150
done
3 Химич О. С. 145.000 Рекомендовано (к) 145
  • Співбесіда: 145
4 Струк К. В. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
5 Соловйова Д. Є. 123.000 Рекомендовано (к) 123
  • Співбесіда: 123
6 Думка С. І. 0.000 Відмова
7 Глушко М. Я. 0.000 Відмова