Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 7
/ Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зайко О. С. 115.000 Рекомендовано (к) 115
  • Співбесіда: 115
done
2 Ревта В. І. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Співбесіда: 110
done_all
3 Пильник В. В. 106.000 Рекомендовано (к) 106
  • Співбесіда: 106
done
4 Вовчок В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Васильчук В. О. 0.000 Зареєстровано
6 Собран І. М. 0.000 Зареєстровано
7 Іншаков М. М. 0.000 Зареєстровано