Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
/ Бродильне виробництво і виноробство
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Безик М. В. 104.000 Рекомендовано (к) 104
  • Співбесіда: 104
done_all
2 Скірак Б. Б. 0.000 Зареєстровано
3 Скірак Р. Б. 0.000 Зареєстровано
4 Русин Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
5 Баланда О. В. 0.000 Зареєстровано