Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
/ Технології ресторанного та оздоровчого харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мінаєва Т. С. Пр. 1 (К) 149.522 До наказу (к) 149 131 134
  • Українська мова: 149
  • Математика: 131
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Яцишин-Куліш К. С. Пр. 1 (К) 135.224 До наказу (к) 150 107 127
  • Українська мова: 150
  • Математика: 107
  • Історія України: 127
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Брюкман С. В. Пр. 2 (К) 165.347 Деактивовано (зарах. на б) 156 149 151
  • Українська мова: 156
  • Математика: 149
  • Історія України: 151
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07