Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Валькова Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
2 Собчук Б. В. 0.000 Зареєстровано
3 Фіцак І. Д. 0.000 Зареєстровано
4 696-9528320 Ю. І. 165.000 Відмова 148 134 105 140
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 105
  • Географія: 140
  • РК: 1.07
5 696-9528320 Ю. І. 165.000 Скасовано (втрата пріор.) 148 134 105 140
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 105
  • Географія: 140
  • РК: 1.07
6 Костандаке О. С. 165.000 Відмова 131 123 145 128
  • Українська мова: 131
  • Математика: 123
  • Історія України: 145
  • Географія: 128
  • РК: 1.07