Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ананійчук М. М. 148.000 До наказу (к) 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.07
done_all
2 Цис М. А. 130.000 До наказу (к) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.07
done_all
3 Ярохіна Я. С. 112.000 Зареєстровано 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.07
4 Співак Д. О. 106.000 Зареєстровано 106
  • Співбесіда: 106
  • РК: 1.07
5 Понкратов А. Ф. 106.000 Зареєстровано 106
  • Співбесіда: 106
  • РК: 1.07
6 Кушніренко Є. Г. 136.000 Відмова 136
  • Співбесіда: 136
  • РК: 1.07