Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шушумкова Х. М. 172.000 Допущено 146 131 140 134
  • Українська мова: 146
  • Математика: 131
  • Історія України: 140
  • Українська література: 134
  • РК: 1.07
2 696-9528320 Ю. І. 165.000 Допущено 148 134 105 140
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 105
  • Географія: 140
  • РК: 1.07