Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Андріца К. А. 154.000 До наказу (к) 154
  • Співбесіда: 154
  • РК: 1.07
done_all
2 Сокур М. О. 124.000 До наказу (к) 124
  • Співбесіда: 124
  • РК: 1.07
done_all
3 Рожко О. С. 118.000 До наказу (к) 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.07
done_all
4 Манська Д. О. 106.000 До наказу (к) 106
  • Співбесіда: 106
  • РК: 1.07
done_all
5 Танасова Н. Ю. 172.000 Зареєстровано 172
  • Співбесіда: 172
  • РК: 1.07
6 Вакулюк А. С. 112.000 Зареєстровано 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.07
7 Бушанська В. М. 112.000 Відмова 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.07