Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Палій Т. В. Пр. 1 (К) 139.536 До наказу (к) 154 126 138
  • Українська мова: 154
  • Математика: 126
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
done_all
2 Бечка А. Р. Пр. 1 (К) 129.697 Рекомендовано (к) 140 137 138 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Історія України: 138
  • Українська література: 136
  • ГК: 1.02
done
3 Кідиба О. А. Пр. 1 (К) 114.240 Рекомендовано (к) 138 108 136 115
  • Українська мова: 138
  • Математика: 108
  • Історія України: 136
  • Українська література: 115
  • ГК: 1.02
done
4 Кривченко К. Є. Пр. 7 (К) 121.857 Деактивовано (зарах. на б) 120 100 143 140
  • Українська мова: 120
  • Математика: 100
  • Історія України: 143
  • Біологія: 140