Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІПММБНІТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 6 • БМmax 5 • К 1
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 2
/ Харчові технології та харчування людини
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Остапець Є. С. Пр. 3 (К) 132.823 Відмова 138 108 127 145
  • Українська мова: 138
  • Математика: 108
  • Історія України: 127
  • Біологія: 145
  • РК: 1.04
2 Дем`яненко К. Г. Пр. 5 (К) 124.560 Деактивовано (зарах. на б) 140 123 136 125
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 136
  • Українська література: 125
  • РК: 1.04
3 Деберина К. В. Пр. 4 (Б) 123.440 Деактивовано (зарах. на б) 142 123 141 110
  • Українська мова: 142
  • Математика: 123
  • Історія України: 141
  • Українська література: 110
  • РК: 1.04
4 Косуха Ю. В. Пр. 3 (Б) 119.793 Відмова 143 100 136 118
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Історія України: 136
  • Іноземна мова: 118
  • РК: 1.04