J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Рекомендовано всього: 11
- Рекомендован на контракт: 11
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Нечипоренко Д. О. | К | 162.200 | Рекомендовано (к) |
167 185 153
|
— | — |
2 | 2 Вовк А. Г. | К | 149.200 | Рекомендовано (к) |
140 159 149
|
— | — |
3 | 3 Павлова Н. С. | К | 146.500 | Рекомендовано (к) |
164 147 140.5
|
— | — |
4 | 4 Кравченко В. В. | К | 138.300 | Рекомендовано (к) |
146 151 131.5
|
— | — |
5 | 5 Шелестюк А. В. | К | 135.700 | Рекомендовано (к) |
140 153 128.5
|
— | — |
6 | 6 Кравченко Т. М. | К | 134.100 | Рекомендовано (к) |
152 151 122.5
|
— | — |
7 | 7 Рибалка Д. С. | К | 127.300 | Рекомендовано (к) |
143 135 119.5
|
— | — |
8 | 8 Костюк К. В. | К | 125.700 | Рекомендовано (к) |
108 135 128.5
|
— | — |
9 | 9 Човгал В. І. | К | 122.700 | Рекомендовано (к) |
116 130 122.5
|
— | — |
10 | 10 Мірошник О. Т. | К | 119.400 | Рекомендовано (к) |
124 143 110
|
— | — |
11 | 11 Піскорська К. Р. | К | 116.400 | Рекомендовано (к) |
108 120 118
|
— | — |