J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Кисель К. Г. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 151.450 | Відмова |
162 145 147
|
— | — |
2 | 2 Войтович І. К. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 146.080 | Відмова |
144 148 147 145
|
— | — |
3 | 3 Пристояк Н. Я. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 144.450 | Відмова |
144 137 157
|
— | — |
4 | 4 Іванюк Ю. М. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 142.550 | Відмова |
144 126 167
|
— | — |
5 | 5 Заболотна М. М. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 138.300 | Відмова |
140 137 138
|
— | — |
6 | 6 Чорнобай Я. Я. Пр. 10 (К) | 10 (К) | 132.440 | Відмова |
136 123 141 134
|
— | — |
7 | 7 Паранич І. В. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 132.296 | Відмова |
136 123 134 138
|
— | — |
8 | 8 Курячий П. О. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 132.269 | Відмова |
138 131 134 151
|
— | — |
9 | 9 Харченко І. О. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 130.650 | Відмова |
125 131 138
|
— | — |
10 | 10 Лукомська Х. В. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 130.600 | Відмова |
140 114 144
|
— | — |