Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВП`ФМіБКУК Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дембіцька О. О. Пр. 7 (К) 137.259 Деактивовано (зарах. на б) 163 108 147 138
  • Українська мова: 163
  • Математика: 108
  • Історія України: 147
  • Географія: 138
2 Лучечко М. Р. Пр. 3 (К) 129.885 Деактивовано (зарах. на б) 149 123 136 134
  • Українська мова: 149
  • Математика: 123
  • Історія України: 136
  • Іноземна мова: 134