Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХТЗКПРіМ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 6
/ Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Христюк Р. Р. 174.000 До наказу (к) 138 137 142 140
  • Українська мова: 138
  • Математика: 137
  • Історія України: 142
  • Іноземна мова: 140
  • РК: 1.07
done_all
2 Омельченко Д. М. 169.000 До наказу (к) 145 115 134 148
  • Українська мова: 145
  • Математика: 115
  • Історія України: 134
  • Географія: 148
  • РК: 1.07
done_all
3 Брязу О. В. 128.000 До наказу (к) 128
  • Співбесіда: 128
  • РК: 1.07
done_all
4 Присяжний М. І. 124.000 До наказу (к) 124
  • Співбесіда: 124
  • РК: 1.07
done_all
5 Аметов М. Р. 157.000 Рекомендовано (к) 120 123 124 136
  • Українська мова: 120
  • Математика: 123
  • Історія України: 124
  • Географія: 136
  • РК: 1.07
6 Деркач О. П. 136.000 Відмова 136
  • Співбесіда: 136
  • РК: 1.07