Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Україна Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Просвірін Д. С. Пр. 1 (К) 128.836 До наказу (к) 115 100 136 138
  • Українська мова: 115
  • Математика: 100
  • Історія України: 136
  • Географія: 138
  • РК: 1.07
done_all
2 Муравко Є. Г. Пр. 5 (К) 139.972 Деактивовано (зарах. на б) 120 131 130 142
  • Українська мова: 120
  • Математика: 131
  • Історія України: 130
  • Географія: 142
  • РК: 1.07
3 232-9794530 Є. Є. Пр. 6 (К) 139.018 Деактивовано (зарах. на б) 143 134 127 134
  • Українська мова: 143
  • Математика: 134
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 134
  • РК: 1.07
4 Станіславич Д. В. Пр. 2 (К) 131.240 Відмова 115 123 140 140
  • Українська мова: 115
  • Математика: 123
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 140
  • РК: 1.07
5 Заворотня А. В. Пр. 15 (К) 130.540 Відмова 145 108 136 138
  • Українська мова: 145
  • Математика: 108
  • Історія України: 136
  • Біологія: 138
  • РК: 1.07