Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Курасова А. М. 188.000 До наказу (к) 166 134 152
  • Українська мова: 166
  • Математика: 134
  • Історія України: 152
  • РК: 1.07
done_all
2 Тріус Л. Р. 181.000 До наказу (к) 150 134 144 150
  • Українська мова: 150
  • Математика: 134
  • Історія України: 144
  • Біологія: 150
  • РК: 1.07
done_all
3 Котляр М. В. 0.000 Затримано
4 Борисенко Д. Д. 0.000 Відмова