Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 2 • БМ 1 • К 1
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
/ Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Плетінь І. В. 167.000 До наказу (б) 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.07
done_all