Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 3 • БМmax 2 • К 1
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Технологія та організація ресторанного господарства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Губерначук К. Ю. Пр. 1 (Б) 133.416 До наказу (б) 131 131 130
  • Українська мова: 131
  • Математика: 131
  • Історія України: 130
  • ГК: 1.02
done_all
2 Гначучина О. П. Пр. 4 (Б) 130.154 Допущено 148 134 140 149
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • Географія: 149
3 Гначучина О. П. Пр. 5 (К) 130.154 Відхилено (к) 148 134 140 149
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • Географія: 149
4 Нікулін О. В. Пр. 3 (Б) 100.000 Деактивовано (зарах. на б)
Співбесіда
5 Губерначук К. Ю. Пр. 4 (К) 130.800 Деактивовано (зарах. на б) 131 131 130
  • Українська мова: 131
  • Математика: 131
  • Історія України: 130