Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 40 • БМ 10 • К 30
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.2
/ Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Катрич Я. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
2 Хома В. В. 159.000 До наказу (б) 159
  • Співбесіда: 159
done_all
3 Слепко М. Ю. 144.000 До наказу (б) 144
  • Співбесіда: 144
done_all
4 Грига С. І. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
5 Мориляк Є. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
6 Будул М. Я. 117.000 До наказу (б) 117
  • Співбесіда: 117
done_all
7 Софілканич Е. С. 114.000 До наказу (б) 114
  • Співбесіда: 114
done_all
8 Резниченко А. О. 113.000 До наказу (б) 113
  • Співбесіда: 113
done_all
9 Фалес Д. М. 112.000 До наказу (б) 112
  • Співбесіда: 112
done_all
10 Россадіна Є. М. 111.000 До наказу (б) 111
  • Співбесіда: 111
done_all
11 Марко А. Ю. 110.000 До наказу (к) 110
  • Співбесіда: 110
done_all
12 Русин Г. Ю. 0.000 Відмова