Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВСGХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 1 • К 29
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 9
/ Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Олешко К. В. 144.000 До наказу (б) 144
  • Співбесіда: 144
  • РК: 1.04
done_all
2 Лантух В. В. 0.000 Зареєстровано
3 Личко Ю. В. 0.000 Зареєстровано
4 Рудич А. М. 0.000 Зареєстровано
5 Фурман І. В. 0.000 Зареєстровано
6 Ярмолич В. І. 157.000 Відхилено (к) 115 123 134 131
  • Українська мова: 115
  • Математика: 123
  • Історія України: 134
  • Біологія: 131
  • РК: 1.04
7 Токарь Д. Ю. 154.000 Відхилено (к) 145 100 124 125
  • Українська мова: 145
  • Математика: 100
  • Історія України: 124
  • Українська література: 125
  • РК: 1.04
8 Алтухова Г. Д. 154.000 Відхилено (к) 143 115 136 100
  • Українська мова: 143
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Українська література: 100
  • РК: 1.04
9 Горбатенко О. П. 142.000 Відхилено (к) 142
  • Співбесіда: 142
  • РК: 1.04