Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 7
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Цуняк Ю. В. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
done
2 Хрістов В. З. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.07
3 Макаріхіна Н. М. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.07
done_all
4 Макаріхіна В. М. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done_all
5 Годун В. О. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done_all
6 Пільтяй І. В. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done_all
7 Петров С. С. 0.000 Відмова