Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВСGХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 60 • БМ 1 • К 59
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 6
/ Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Веклич Т. Г. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
2 Сергієць О. Г. 0.000 Зареєстровано
3 Потеря В. О. 0.000 Зареєстровано
4 Ткачук С. О. 0.000 Зареєстровано
5 Владико О. О. 0.000 Зареєстровано
6 Каблука С. П. 0.000 Зареєстровано