J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 3
- Оригіналів: 3
- Рекомендовано всього: 9
- Рекомендован на контракт: 9
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Керсак Ю. С. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 148.962 | До наказу (к) |
172 148 147 150
|
— | done_all |
2 | 2 Бойко А. О. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 142.962 | До наказу (к) |
159 143 147 145
|
— | done_all |
3 | 3 Коваль Б. А. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 131.400 | До наказу (к) |
140 115 134 143
|
— | done_all |
4 | 4 Голубицька Т. В. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 147.926 | Рекомендовано (к) |
154 151 140 144
|
— | — |
5 | 5 Потоцька Є. А. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 145.100 | Рекомендовано (к) |
154 138 144
|
— | — |
6 | 6 Михневич О. О. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 142.000 | Рекомендовано (к) |
156 140 144 152
|
— | — |
7 | 7 Кузко В. П. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 136.346 | Рекомендовано (к) |
140 145 147 134
|
— | — |
8 | 8 Мороз А. М. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 134.078 | Рекомендовано (к) |
145 143 136 145
|
— | — |
9 | 9 Островська Д. С. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 132.962 | Рекомендовано (к) |
154 123 142 137
|
— | — |
10 | 10 Бобер В. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 132.462 | Рекомендовано (к) |
148 131 138 134
|
— | done |
11 | 11 Федорчук Р. М. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 122.077 | Рекомендовано (к) |
140 123 142 100
|
— | — |
12 | 12 Карданюк Д. В. Пр. 10 (К) | 10 (К) | 120.078 | Рекомендовано (к) |
125 134 111 140
|
— | — |
13 | 13 Гартфіль А. Є. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 145.423 | Деактивовано (зарах. на б) |
159 151 150 142
|
— | — |
14 | 14 Захленюк А. М. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 132.444 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 123 132 128
|
— | — |
15 | 15 Твердохліб Н. О. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 127.846 | Деактивовано (зарах. на б) |
150 108 142 140
|
— | — |