Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 4 • К 6
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Краснов Д. В. Пр. 5 (Б) 171.784 До наказу (б) 160 163 157
  • Українська мова: 160
  • Математика: 163
  • Іноземна мова: 157
  • РК: 1.07
done_all
2 Зарічна Л. І. Пр. 1 (Б) 158.643 До наказу (б) 146 131 173 149
  • Українська мова: 146
  • Математика: 131
  • Історія України: 173
  • Біологія: 149
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Тиндюк В. О. Пр. 1 (Б) 135.657 До наказу (б) 145 115 124 140
  • Українська мова: 145
  • Математика: 115
  • Історія України: 124
  • Іноземна мова: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
4 Шевчук О. В. Пр. 1 (Б) 135.585 До наказу (б) 152 123 130 142
  • Українська мова: 152
  • Математика: 123
  • Історія України: 130
  • Українська література: 142
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
5 Лобан М. І. Пр. 3 (Б) 148.641 Рекомендовано (к) 156 131 136
  • Українська мова: 156
  • Математика: 131
  • Біологія: 136
  • РК: 1.07
6 Чернобаєв Є. В. Пр. 3 (К) 124.596 Рекомендовано (к) 143 100 134 125
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Історія України: 134
  • Іноземна мова: 125
  • РК: 1.07
7 Дашковська Є. С. Пр. 1 (Б) 123.725 Рекомендовано (к) 128 100 121
  • Українська мова: 128
  • Математика: 100
  • Іноземна мова: 121
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07