Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФТМК Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з економіки та міжнародної економіки , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з політології та міжнародних відносин , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з психології та соціології , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з обліку та фінансів , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з педагогіки та психології , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з інформаційних технологій , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з історії мистецтва , k=0.6 , мін.бал 100
3. ЄФВВ предметний тест з мовознавства , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Палій О. Д. 121.600 Допущено 143 120 115
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 120
  • ЄФВВ предметний тест з управління та адміністрування: 115
2 Пономарьова О. О. 115.000 Допущено 124 139 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 139
  • ЄФВВ предметний тест з права та міжнародного права: 104