Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 8 • К 8
Заяв 1
/ Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Головатюк О. С. 165.800 Допущено 157 162 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 170