Зачекайте...

G13 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шийка С. А. Пр. 15 (К) 145.185 До наказу (к) 160 150 140 150
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 150
done_all
2 Рудко В. М. Пр. 5 (К) 146.083 Деактивовано (зарах. на б) 150 143 147
  • Українська мова: 150
  • Математика: 143
  • Біологія: 147
3 Бий О. Р. Пр. 3 (К) 120.077 Деактивовано (зарах. на б) 138 115 140 146
  • Українська мова: 138
  • Математика: 115
  • Історія України: 140
  • Географія: 146
4 Мушка Р. Б. Пр. 7 (К) 114.148 Деактивовано (зарах. на б) 134 108 136 109
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 136
  • Іноземна мова: 109