Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 8 • БМ 3 • К 5
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 3.33
/ Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Землянська А. В. 193.000 Рекомендовано (б) 193
  • Співбесіда: 193
  • РК: 1.07
done_all
2 Гущіна А. М. 182.000 Рекомендовано (б) 182
  • Співбесіда: 182
  • РК: 1.07
done_all
3 Снєжко Я. О. 179.000 Рекомендовано (б) 179
  • Співбесіда: 179
  • РК: 1.07
4 Приймак В. А. 172.000 Рекомендовано (к) 172
  • Співбесіда: 172
  • РК: 1.07
done_all
5 Глуговська Р. Р. 169.000 Рекомендовано (к) 169
  • Співбесіда: 169
  • РК: 1.07
6 Прокопець О. В. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
done_all
7 Дробітько С. Л. 157.000 Рекомендовано (к) 157
  • Співбесіда: 157
  • РК: 1.07
8 408-3685465 І. А. 158.000 Відхилено (б) 158
  • Співбесіда: 158
  • РК: 1.07
Співбесіда
9 Мищук М. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
10 Горфиняк В. Я. 0.000 Відмова