Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

МІГ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Крайч О. В. Пр. 1 (К) 144.160 До наказу (к) 154 137 148 138
  • Українська мова: 154
  • Математика: 137
  • Історія України: 148
  • Українська література: 138
done_all
2 Шкрюба А. В. Пр. 3 (К) 111.550 Рекомендовано (к) 118 100 121
  • Українська мова: 118
  • Математика: 100
  • Історія України: 121
3 П`ятак С. І. Пр. 1 (К) 116.185 Відмова 115 108 127 119
  • Українська мова: 115
  • Математика: 108
  • Історія України: 127
  • Географія: 119