Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 4 • БМmax 2 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Технологія та організація ресторанного господарства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 6594-7996531 С. Р. Пр. 1 (Б) 135.048 До наказу (б) 127 131 144
  • Українська мова: 127
  • Математика: 131
  • Історія України: 144
  • ГК: 1.02
Квота-2 done_all
2 Медведок В. І. Пр. 2 (Б) 149.328 До наказу (б) 140 152 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 152
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02
done_all
3 Чорноіваненко Є. М. Пр. 1 (Б) 128.912 Відхилено (к) 144 131 136 142
  • Українська мова: 144
  • Математика: 131
  • Історія України: 136
  • Українська література: 142
  • ГК: 1.02
4 Мельниченко М. М. Пр. 5 (К) 108.923 Відхилено (к) 140 100 138 110
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 138
  • Українська література: 110
5 6594-7996531 С. Р. Пр. 2 (К) 135.048 Деактивовано (зарах. на б) 127 131 144
  • Українська мова: 127
  • Математика: 131
  • Історія України: 144
  • ГК: 1.02
Квота-2