Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФКЛУБП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 9
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вараниця М. Т. 146.000 До наказу (к) 146
  • Співбесіда: 146
done
2 Яковченко А. І. 146.000 До наказу (к) 146
  • Співбесіда: 146
done_all
3 Глуховецька В. Б. 172.000 Відмова 144 143 132 131
  • Українська мова: 144
  • Математика: 143
  • Історія України: 132
  • Географія: 131
4 Устінов С. О. 168.000 Відмова 131 123 138 147
  • Українська мова: 131
  • Математика: 123
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 147
5 Ступак Є. О. 0.000 Відмова
6 Бойчук Р. І. 0.000 Відмова
7 Вовк В. Р. 0.000 Відмова
8 Капітанчук В. В. 0.000 Відмова
9 Курсик А. А. 0.000 Відмова