J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 7
- Оригіналів: 7
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Максимів А. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 136.880 | До наказу (к) |
156 140 142 100
|
— | done_all |
2 | 2 Шпинта В. І. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 135.926 | До наказу (к) |
136 123 148 142
|
— | done_all |
3 | 3 Гедзик В. С. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 131.360 | До наказу (к) |
152 100 144 140
|
— | done_all |
4 | 4 Коструб`як М. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 131.120 | До наказу (к) |
154 100 142 138
|
— | done_all |
5 | 5 Слободян Н. Ю. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 129.920 | До наказу (к) |
149 100 138 143
|
— | done_all |
6 | 6 Смолій А. Я. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 129.556 | До наказу (к) |
140 115 132 134
|
— | done_all |
7 | 7 Савчук В. І. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 120.280 | До наказу (к) |
131 100 140 118
|
— | done_all |
8 | 8 Хорт В. В. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 121.240 | Допущено |
131 108 116 134
|
— | — |
9 | 9 Родіна А. О. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 138.300 | Деактивовано (зарах. на б) |
144 131 142
|
— | — |