Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чибрас Є. П. 170.000 Рекомендовано (к) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
2 Третяк М. С. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
3 Шкромада Д. О. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
4 Гуржій А. О. 0.000 Відмова