Зачекайте...

G13 Харчові технології

НПГН Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 5
/ Харчові технології та інженерія
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бєженко Ю. О. Пр. 12 (К) 123.440 Рекомендовано (к) 143 108 143 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 108
  • Історія України: 143
  • Географія: 144
  • РК: 1.04
2 Гліб В. М. Пр. 8 (К) 121.600 Рекомендовано (к) 125 123 134 131
  • Українська мова: 125
  • Математика: 123
  • Історія України: 134
  • Географія: 131
  • РК: 1.04
3 140-7905553 І. А. Пр. 3 (К) 127.600 Деактивовано (зарах. на б) 136 131 124 142
  • Українська мова: 136
  • Математика: 131
  • Історія України: 124
  • Географія: 142
  • РК: 1.04
Квота-2
4 Моценко Д. В. Пр. 7 (К) 149.656 Деактивовано (зарах. на б) 151 140 143
  • Українська мова: 151
  • Математика: 140
  • Історія України: 143
  • РК: 1.04
5 Шевчун Д. Д. Пр. 6 (К) 125.760 Деактивовано (зарах. на б) 125 131 140 131
  • Українська мова: 125
  • Математика: 131
  • Історія України: 140
  • Географія: 131
  • РК: 1.04