Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Україна Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Борова В. С. Пр. 1 (К) 128.935 До наказу (к) 144 100 134 131
  • Українська мова: 144
  • Математика: 100
  • Історія України: 134
  • Іноземна мова: 131
  • РК: 1.07
done_all
2 Хромець В. В. Пр. 1 (К) 136.878 Відмова 156 108 143 131
  • Українська мова: 156
  • Математика: 108
  • Історія України: 143
  • Іноземна мова: 131
  • РК: 1.07
3 Батюк К. І. Пр. 3 (К) 134.244 Відмова 146 115 130 134
  • Українська мова: 146
  • Математика: 115
  • Історія України: 130
  • Українська література: 134
  • РК: 1.07