Зачекайте...

G13 Харчові технології

КВПУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20
Заяв 12
/ Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендовано на бюджет: 12
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ткаченко О. О. 185.000 Рекомендовано (б) 185
  • Співбесіда: 185
done
2 Полященко Г. М. 170.000 Рекомендовано (б) 170
  • Співбесіда: 170
done
3 Шевченко Б. О. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
done
4 Кравчута А. О. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
done
5 Галуза М. С. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
done
6 Морозова І. А. 155.000 Рекомендовано (б) 155
  • Співбесіда: 155
done
7 Рябуха А. М. 155.000 Рекомендовано (б) 155
  • Співбесіда: 155
done
8 Борисенко Б. А. 145.000 Рекомендовано (б) 145
  • Співбесіда: 145
done
9 Клецко А. Г. 140.000 Рекомендовано (б) 140
  • Співбесіда: 140
done
10 Тарасова А. Ф. 135.000 Рекомендовано (б) 135
  • Співбесіда: 135
done
11 Нечипуренко В. Б. 135.000 Рекомендовано (б) 135
  • Співбесіда: 135
done
12 Гунько В. А. 125.000 Рекомендовано (б) 125
  • Співбесіда: 125
done