Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скирта О. В. Пр. 1 (К) 136.471 До наказу (к) 142 115 127 142
  • Українська мова: 142
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Географія: 142
  • РК: 1.04
done_all
2 Карпов М. В. Пр. 1 (К) 136.000 До наказу (к) 145 115 138 155
  • Українська мова: 145
  • Математика: 115
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 155
  • РК: 1.04
done_all
3 Жигалко В. О. Пр. 3 (К) 143.160 Рекомендовано (к) 148 131 142 157
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 142
  • Іноземна мова: 157
  • РК: 1.04
done