Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 1.4
/ Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кордонська І. В. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done
2 Войцехівський О. В. 173.000 До наказу (б) 173
  • Співбесіда: 173
done_all
3 Леонова В. Г. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
4 Слободянюк М. С. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
5 Канюка О. С. 134.000 До наказу (б) 134
  • Співбесіда: 134
done_all
6 Ягніч Б. В. 131.000 До наказу (б) 131
  • Співбесіда: 131
done_all
7 Боднарчук О. С. 131.000 До наказу (б) 131
  • Співбесіда: 131
done
8 Бабій А. Г. 129.000 До наказу (б) 129
  • Співбесіда: 129
done_all
9 Кутас А. М. 129.000 До наказу (б) 129
  • Співбесіда: 129
done_all
10 Белінська Г. А. 129.000 До наказу (б) 129
  • Співбесіда: 129
done_all
11 Герасимова З. Г. 129.000 Допущено 129
  • Співбесіда: 129
12 Шаргородська В. О. 0.000 Зареєстровано
13 Грищук Л. В. 0.000 Зареєстровано
14 Пересенчук С. В. 0.000 Зареєстровано