Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВОХП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
/ Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Добровольська О. С. 181.000 Рекомендовано (к) 152 108 149 170
  • Українська мова: 152
  • Математика: 108
  • Історія України: 149
  • Українська література: 170
done_all
2 Пастушенко Є. О. 164.000 Рекомендовано (к) 164
  • Співбесіда: 164
done_all
3 667-9664283 С. М. 158.000 Рекомендовано (к) 158
  • Співбесіда: 158
done_all
4 Мартинюк Д. В. 158.000 Рекомендовано (к) 158
  • Співбесіда: 158
done_all
5 Беланенка С. О. 145.000 Рекомендовано (к) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
6 Беланенка М. О. 142.000 Рекомендовано (к) 142
  • Співбесіда: 142
done_all
7 Шаргородська В. О. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
8 Дзюбенко Д. С. 0.000 Зареєстровано
9 Мельник В. М. 0.000 Зареєстровано
10 Парасунько Г. В. 0.000 Зареєстровано