Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІДО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 35 • К 35
Заяв 6
/ Технології в ресторанному господарстві
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баковецький Р. М. 100.000 Зареєстровано 130 143
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 143
2 Бабій В. В. 100.000 Зареєстровано 134 143
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 143
3 Ласько І. І. 100.000 Зареєстровано 116 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 135
4 Зленко С. О. 100.000 Зареєстровано 116 108
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 108
5 Циновий І. З. 100.000 Зареєстровано 124 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 135
6 Шонія К. Е. 100.000 Зареєстровано 100 108
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 108