Зачекайте...

G13 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 17
Заяв 5
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Муха В. М. 126.000 Рекомендовано (б) 126
  • Співбесіда: 126
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
2 Падалка Л. А. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
3 Маленков О. С. 100.000 Рекомендовано (б) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
4 Плужник К. О. 156.000 Скасовано (втрата пріор.) 110 108 146 136
  • Українська мова: 110
  • Математика: 108
  • Історія України: 146
  • Українська література: 136
  • РК: 1.04
5 Плужник К. О. 156.000 Скасовано (втрата пріор.) 110 108 146 136
  • Українська мова: 110
  • Математика: 108
  • Історія України: 146
  • Українська література: 136
  • РК: 1.04