Зачекайте...

G13 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 15
Заяв 7
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Фурса Ю. Ю. 177.000 Рекомендовано (б) 142 143 143 138
  • Українська мова: 142
  • Математика: 143
  • Історія України: 143
  • Хімія: 138
  • РК: 1.04
done_all
2 Устименко Д. А. 176.000 Рекомендовано (б) 176
  • Співбесіда: 176
  • РК: 1.04
done_all
3 Алєксєєнко С. М. 162.000 Рекомендовано (б) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.04
done_all
4 Овдієнко Є. В. 152.000 Рекомендовано (б) 152
  • Співбесіда: 152
  • РК: 1.04
done_all
5 Махмудов Е. Т. 138.000 Рекомендовано (б) 138
  • Співбесіда: 138
  • РК: 1.04
done
6 Вертелецький В. В. 106.000 Рекомендовано (к) 106
  • Співбесіда: 106
  • РК: 1.04
done_all
7 Тимошенко Б. С. 0.000 Відмова